Bioelektromos stimulációs terápia

Nes & Nes miHealth

NES terápia kidolgozását, az ausztrál Dr. Peter Fraser-nek köszönhetjük, aki 30 éves tanulás és kutatás után, 2005-ben hozta nyilvánosságra ezt az úttörő technológiát. Harry Massey-nek, a Nutri-Energetics System (NES) vezérigazgatójának, pedig a HBF (testmező) elmélet alkalmazhatóságának kidolgozását és a számítógépes technológiát köszönhetjük, melynek segítségével a testmező szkennelhető.
NES terápia nem tünetekből kiinduló megközelítés, hanem olyan holisztikus módszer, melynek célja a test harmonizálása a jó közérzet és az egészséges állapot elérése érdekében.
NES terápia célja, hogy helyreállítsa az emberi testmező egységét és támogassa az ember testében rejlő természetes öngyógyító képességet kémiai, fizikai, szellemi, érzelmi és információs szinten egyaránt.
A rendszer működése biofizikai felfedezéseken alapul. Biofizikai kutatások igazolták, hogy az ember, nem csak kémiai alapokon működik.
A kvantumelméletben minden energia, és ezen az alapon nyugszik a NES terápia is. A NES terápia kvantumdinamikai alapokon egyesíti a fizikát és a biológiát.
Minden élő szervezet atomokból áll. A biofizikusok, méréseik eredményét kiterjesztették a biológiai szervezetekre. Rájöttek, hogy az atomok állóhullámok információátvitelével hozzák létre, az élet létfontosságú összetevőit.
A kutatások egy információ alapú bio-mező létezését igazolták, ezt emberi testmezőnek nevezték el. (Angolul: Human Body Field, HBF.) A testmező intelligens, strukturált és a szervezet legfőbb ellenőrző mechanizmusaként működik.
A NES mérés lehetővé teszi a kémiai, biológiai, mentális, érzelmi, emlékezeti és energetikai információt hordozó emberi testmező vizsgálatát, kijavítását, és ez által, az öngyógyító képesség növelését. Az emberi testmező tökéletes kapcsolatot teremt a test különböző funkciói között, és ezt információátvitelen keresztül valósítja meg. Az emberi testmező integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezet minden területét. Ezeknek a területeknek mindegyikének léteznie kell, egyiket sem lehet kihagyni.
Ha a testmező struktúrája torzul, a szabályozó és koordináló működések károsodnak, és a személy jóléte romlik, ez különböző típusú tünetekhez, betegségekhez vezethet. A testmező számos okból torzulhat, ilyenek a toxinok (vegyi méreganyagok), érzelmek, fizikai trauma, mentális sokk, elektromágneses szennyezés, és a geopatikus stressz is. Információt kapunk az energetikai blokkokról, legfőbb szerveink működéséről, érzelmi állapotunkról, táplálkozásunkról, anyagcserénkről, csontozatunkról, és hogy milyen mikroorganizmusok akadályozzák a helyes működést. Továbbá képet kapunk a környezeti ártalmakról, mérgekről, elektroszmog fajtájáról, allergiáról, vitamin, és ásványanyag hiányokról. Ha a testmező integritása helyreállítható, a szervezet öngyógyító ereje megerősödik, és a toxinokat ki tudja választani. A Nutri-Energetics program segítségével megmérhető a legfőbb ellenőrző mechanizmus, a testmező, diszharmóniái azonosíthatóak lesznek, és meghatározhatóak, a HBF megfelelő működésének visszaállításához szükséges, testmező korrigáló szerek is, az un. NES terápiás Info-cseppek. Ezek az információs cseppek, a szervezet veleszületett öngyógyító képességét állítják helyre, hogy természetes úton jöjjön létre pozitív változás a fizikai, mentális és emocionális szinteken.
Óriási előnye a rendszernek, hogy teljesen személyre szabott, ugyanis, ugyanannak a betegségnek lehetnek teljesen más kiváltó okai. A mérés megmutatja, hogy az illető testmezője, hol kér segítséget a hibák kijavításához. A NES rendszer másik nagy előnye, hogy NONINVAZIV, azaz testi beavatkozás nélküli. A gyógyítást mindenkinek a saját öngyógyító képessége fogja elvégezni, a helyreállított testmező információi alapján.
A cseppek összetétele: víz, információval kódolt ásványi kolloid és tartósítószerként 5% alkohol. A kódolt információk közvetlenül a testmezőre hatnak, és így annak zavarait távolítják el, helyreállítva az energetikai információs utakat. Ezek a cseppek minden egyéb kezeléssel (pl. akupunktúra, homeopátia, táplálék-kiegészítők, stb.) együtt alkalmazhatók, sőt, mivel helyreállítják a rendszert, megnövelik például a vitaminok, táplálék-kiegészítők felszívódását. Semmilyen káros mellékhatása nincs, viszont átmenetileg kellemetlen közérzet, tünet léphet fel. Ez természetes, hiszen komoly méregtelenítés folyik, és ez eleinte rosszabbodással járhat, de ez a javulás gyógyulás jele, az, hogy energiarendszerünk reagál és igyekszik eltávolítani szervezetünkből a méreganyagokat.
NES terápia nagyon jól alkalmazható mindenféle betegség esetén, ahol a szervet energetikai rendszere nem szenvedett maradandó, vissza nem fordítható károsodást. Az egyéb kezelések mellett, rákos betegeknél is alkalmazható, nagymértékben segítve a gyógyulási folyamatot, mivel a meghibásodott öngyógyító rendszer kijavításra, kerül. Ezután maga is segíti a gyógyulási folyamatot. Az Info-cseppek valójában megteremtik a feltételeket az öngyógyításhoz, amit egy meghibásodott testmező nem tud elvégezni.

A NES mérés során egy scannelés történik, néhány másodperc alatt 150 teszt fut le, melynek eredményéről azonnal értesülünk. A gyógyítandó, problémás területek megjelennek, ezek rendbetételére vannak a NES infocseppek és a mi Health gépi kezelés.
Egy újonnan kifejlesztett, komplex NES készülék, amely egyfelől bioelektromos stimulációt alkalmaz, és emellett elektromágneses mező útján képes direkt módon NES információkat a testbe-testmezőbe juttatni. A bioelektromos stimulációhoz (BEST) használt hullámforma különbözik az általánosan elterjedt, generált "technikai" hullámoktól: olyan hullámformát használ, amely a természetben, a biológiai rendszerekben található. (Nem sinus, nem tüske, nem négyzet alakú, hanem spontán csillapodó jellegű impulzusok.)

A használt frekvenciák a Global Scaling-ben megtalálható alacsony földfrekvenciák.(A Global Scaling a természet alapfrekvenciáit jelenti, amely minden létező felépítésének alapja.)

Az elektromágneses mező útján (tehát ez NEM mágnes terápiás kezelés!) átjutó információk a NES rendszerben már használt, illetve továbbfejlesztett holografikus információk, melyek segítenek a testmező harmonizálásában, ezáltal az információ-áramlás helyreállításában, az információs blokkok oldásában. Ez testi szinten az öngyógyító folyamatokat segíti.

Elsősorban fizikai panaszok kezelésére javasolt, gyakorlatilag azonnali hatással segíthet ezeket enyhíteni. A NES hosszú távon segít a problémák gyökeres megoldásában, a miHealth azonnali segítséget nyújt. A miHealth a NES rendszerrel együtt komplexen segít az akut és krónikus problémák feldolgozásában.
Ásványok kolloidjai (amibe holografikus információt kódoltak lézeres eljárással) és növényi kivonatot tartalmaznak. A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát. Az eredmények értékelése alapján a képzett vizsgáló szakember személyre szabott programot állít össze a NES info-cseppekből és a miHealth ER programjából, ezek kontrollálják az eltorzult testmezőt.

Rendelőnk címe: 6500 Baja, Kölcsey Ferenc utca 42/a.